Mjesec listopad posvećen je borbi protiv raka dojke. Kako bi Vam ukazali na važnost prevencije tokom cijelog mjeseca u poliklinici Gemini pripremili smo kompletan ginekološki pregled uz UZV dojke po cijeni od 500kn.

“Zahvatilo nas je i razdoblje kada se kod žena javljaju sve one usputne male infekcije, a to je razlog više da obavite svoj redovni godišnji ginekološki pregled.

– Budući se danas lijekovi, a posebno antibiotici, sve više zloupotrebljavaju, kod pacijenata dolazi do otpornosti na lijekove, stoga je naša preporuka koristiti prirodna sredstva kao mogućnost liječenja kad god je to moguće jer to je najdugotrajnije i najsigurnije rješenje – poručuju iz poliklinike Gemini.

Njihovi ginekolozi nikako ne preporučaju samoliječenje, već zagovaraju holistički pristup pacijentu.

– Od iznimne je važnosti da liječnik dijagnosticira problem, odredi ozbiljnost infekcije i terapiju te kaže je li nužno korištenje lijekova ili je moguće rješavanje problema prirodnim putem – dodaju stručnjaci iz Geminija.

Nažalost, iz dana u dan sve je veći broj parova koji imaju problema s neplodnošću. Uzroka je puno, a stručna pomoć se trebala tražiti u Splitu ili Zagrebu. No, rješenje problema sada vam je nadohvat ruke u Šibeniku u Poliklinici Gemini koja surađuje s renomiranim liječničkim stručnjakom za neplodnost, dr. Hrvojem Vlašićem.

– Doktor Vlašić raspolaže višegodišnjim iskustvom na polju humane reprodukcije te je svojim rezultatima i pristupom prema pacijentima postao široko prepoznatljiv. U više navrata bio je predavač na domaćim i međunarodnim skupovima iz područja humane reprodukcije u zemlji i inozemstvu – zaključuju iz ove poznate poliklinike.

Ovaj renomirani liječnik koji čini dio stručnog tima Poliklinike Gemini, u rujnu 2015. godine dobio je priznanje za značajan doprinos hrvatskom zdravstvenom sustavu koje mu je dodijeljeno od strane Ministarstva zdravlja za najučinkovitijeg bolničkog liječnika u Hrvatskoj iz područja ginekologije i opstetricije. Također, dvije godine uzastopno, 2015. i 2016., bio je dobitnik priznanja za izvrsnost po odabiru pacijenata portala Najdoktor.”

Za rezervaciju termina obratite nam se putem telefona 022/342-005 ili maila info@poliklinika-gemini.hr

Gemini za zadravlje!

Izvor http://www.sibenik.in

 

CategoryGinekologija, novosti

Copyright © 2017 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005