Medicinski dermaroller

Ukoliko imate probleme s vlasištem, aknama, bradavicama,madežima (pregledi dermatoskopom), noktima, obratite se s povjerenjem kod dr. Čarije. 28.11.2015. možete zakazati svoj termin kod naše dermatologice dr. Antonele Čarije koja radi na KBC Split.

Medicinski dermaroller

Uklanjanje manjih i većih bora lica i dekoltea, obnavljanje kože oštećene suncem, starenjem, ožiljcima od akni i strijama nikada nije bilo lakše zahvaljujući inovativnom i nagrađivanom nekirurškom tretmanu – terapiji Medicinskim dermarollerom.
Terapija Medicinskim dermarollerom provodi se naprednim microneedlingom, postupkom koji stimulira kožu da se obnavlja i liječi sama, prirodnim i sigurnim putem, a rezultat je glatka, sjajna i zdrava koža pomlađenog izgleda.

Primjena Medicinskog dermarollera

Primjena Medicinskog dermarollera u medicini se naziva i indukcijska terapija kolagenom ili microneedling. Netraumatske mikro igle s iznimno finim promjerom vrha (< 3 μm) pokreću u organizmu, kao i kod svake ozljede, procese samoizlječenja i zacjeljivanja. Primjena dermarollera moguća je kod različitih terapeutskih ciljeva: liječi ožiljke (hipertrofične i atrofične), akne, manje i veće bore, strije, pospješuje transdermalni unos aktivnih, ljekovitih tvari.

Estetski zahvati i kemijski pilling

Također radimo i estetske zahvate s hijaluronom i botoxom provjerenih proizvođača, te kemijske pilinge s vrhunskom kozmetikom SKINCEUTICALS koja je dostupna u samo nekoliko poliklinika u cijeloj Hrvatskoj.
Vršimo odstranjivanje bradavica i madeža nakon pregleda.
Sve informacije, kao i zakazivanje termina, možete dobiti na telefon 022 342 005 ili putem e-maila info@poliklinika-gemini.hr

Copyright © 2020 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005