Prim.dr.sc.Vladimir Barbarossa, dr. med. specijalist je ortopedije, subspecijalist traumatologije i stalni sudski vještak za ortopediju i traumatologiju.

Voditelj je Odsjeka za koštane infekcije u Zavodu za ortopediju Sveti Duh. Usko surađuje sa Zavodom za kliničku mikrobiologiju i hospitalne infekcije i u suradnji objavjljuje više stručnih radova. Suosnivač je i dopredsjednik Udruženja za studij i aplikaciju metode Ilizarov u Hrvatskoj (A.S.A.M.I.). Surađuje sa Klinikom za traumatologiju Zagreb gdje dolazi kao pozvani operater kod najsloženijih slučajeva koštane infekcije i instruira doktrinu Ilizarov. To danas radi i kao djelatnik iste ustanove.

Sudjelovao je u razvoju artroskopskih tehnika na koljenu i ramenu posebno kod postraumatskih stanja koju je započeo 1988. godine u Zavodu za ortopediju Sveti Duh. Pozvan u ožujku 2008. godine u Kliniku za traumatologiju Zagreb na odjel za endoprotetiku zbog razvoja standardne i revizijske endoprotetike kuka i koljena.

Predavač je nastavnog predmeta ”Protetika i ortotika” u Visokoj zdravstvenoj školi 4 akademske godine od 2002. godine. Sudjeluje kao pozvani predavač na više stručnih sastanaka u više ustanova u zemlji i inozemstvu.

Prim.dr.sc.Vladimir Barbarossa

Categoryliječnici

Copyright © 2017 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005