SKINCEUTICALS
U ŠIBENIKU PRVA PROFESIONALNA KOZMETIKA DOSTUPNA ISKLJUČIVO U POLIKLINIKAMA POD STRUČNIM VODSTVOM DERMATOLOGA

Misija brenda skinceuticals je poboljšanje zdravlja kože i borba protiv glavnih uzročnika starenja kože. zahvaljujući visokodjelotvornim formulama i nenadmašnim rezultatima potpomognutim znanstvenim  istraživanjima,  skinceuticals proizvodi za njegu kože se, pored osobne upotrebe, koriste također u profesionalnim tretmanima kod vrhunskih stručnjaka za kožu – dermatologa i plastičnih kirurga.

Brend koji koriste brojne poznate osobe poput Halle Berry, Kirten Dunst i Gwyneth Palthrow, utemeljio je 1997. godine u SAD-u američki dermatolog i znanstvenik dr Sheldon Pinnell (prvi je uspio stabilizirati čisti vitamin C viskoke koncentracije i niske pH vrijednosti i pretvoriti ga u kozmetičko rješenje). Filozofija brenda, koju je osmislio osnivač dr Sheldon Pinnell, svodi se na tri koraka – prevencija, zaštita i korekcija – a svaki korak prati široka paleta proizvoda.

Zašto Antioksidansi?

Antioksidansi su priznati kao veoma važan sastojak u borbi protiv znakova starenja kože koje uzrokuju utjecaji iz okoline (UV zrake, onečišćenje, stres, pušenje). Antioksidansi su promijenili način na koji gledamo na zaštitu kože i podmlađivanje – prevencija znakova preuranjenog starenja kože putem neutralizacije slobodnih radikala (koji uzrokuju oksidaciju stanica i oštećenje kože) je prvi korak u SkinCeuticals filozofiji i njezi protiv starenja. SkinCeuticals antioksidativni serumi sadrže visoke koncentracije antioksidanasa kao što su vitamin C, E, ferulične kiseline, popravljaju nastala oštećenja na koži, sprečavaju nastanak novih i dodatno pružaju koži potrebnu zaštitu. SkinCeuticals antioksidativni serumi Phloretin CF, C E Ferulic, Serum 10 su prilagođeni različitim potrebama kože i profesionalim protokolima(u liječničkim ordinacijama) protiv preuranjenog starenja kože.

SkinCeuticals proizvodi se sastoje od visoke koncentracije čistih sastojaka farmaceutske kvalitete kombinirani sa prirodnim biljnim ekstraktima, i kao takvi, stvoreni su za optimalnu apsorpciju u koži i dizajnirani da zaustave i ispravljaju znakove prirodnog starenja kože i starenja kože uzrokovanog utjecajima iz okoline.

Tretmani koji se obavljaju u Poliklinici Gemini

 • tretman za izbjeljivanje za neujednačenu boju kože

  Ovaj profesionalan SkinCeuticals tretman idealan je za neujednačen ten kože i djeluje na hiperpigmentacije koje vašoj koži stvaraju probleme. Uz eksfolijaciju, s kojom tretman i započinje, naglasak je na hranjenju kože vitaminom C (kroz antioksidativne serume i vitaminsku masku). Na taj način, vaša koža (uz preporučene tretmane uklanjanja hiperpigmentacije laserom) dobiva čvršći tonus i sjajniji izgled. Uz opuštajuću SkinCeuticals masažu s potpisom, uživat ćete u ovom tretmanu i istovremeno raditi na zdravlju vaše kože.

 • Korektivni tretman protiv starenja

  Ovaj profesionalan SkinCeuticals tretman idealan je za podizanje tonusa vaše kože, djeluje preventivno na kožu koja stari i korektivno na kožu koja je pod ubrzanim prirodnim procesom sporijeg samoobnavljanja . Vitamin C, poznati antioksidans glavni je sastojak u ovoj ugodnoj masaži sa SkinCeuticals potpisom. Uživat ćete u blagotvornim, a učinkovitim sastojcima koji će učiniti da vaša koža izgleda mladolikije.

 • Tretman detoksikacije za problematičnu kožu

  Ovaj profesionalan tretman za problematičnu kožu fokusiran je kako bi otklonio probleme na vašoj problematičnoj koži. Vašoj koži vraća sjajniji i ujednačeniji izgled, radi na podizanju tonusa vaše kože i ono što je ključno, učinkovitim retinolom uklanja površinski sloj vaše kože, stvarajući prostor za nove i zdrave kožne stanice.

 • Tretman detoksikacije za isušenu kožu

  Ovaj intenzivan tretman SkinCeuticals idealan je za hidratiziranje isušene kože. Svakoj koži potrebna je hidratacija, a ovaj posebno formuliran tretman fokusiran je da koži ubrzano vraća izgubljenu hidrataciju i na taj način ju opet „vraća“ na ispravan put zdrave kože. Uživat ćete u bogatoj kombinaciji hijalurosnke kiseline i vitamina B5, u obliku fluida i maske, a na blistavom izgledu pomoći će kombinacija vitamina C.

 • Intenzivan tretman za isušenu kožu

  Ovaj intenzivan tretman SkinCeuticals idealan je za hidratiziranje isušene kože. Svakoj koži potrebna je hidratacija, a ovaj posebno formuliran tretman fokusiran je da koži ubrzano vraća izgubljenu hidrataciju i na taj način ju opet „vraća“ na ispravan put zdrave kože. Uživat ćete u bogatoj kombinaciji hijalurosnke kiseline i vitamina B5, u obliku fluida i maske, a na blistavom izgledu pomoći će kombinacija vitamina C.

 • Tretman usavršavanja za muškarce

  Ovaj tretman SkinCeuticals za njegu muške kože idealan je za hidratiziranje i njegu osjetljive kože, koja je sklona upalnim procesima i crvenilima koja se pojavljuju uslijed procesa brijanja. Svaki muškarac osjetit će blagotvorno , ali efikasno djelovanje SkinCeuticals Phyto Corrective gela za umirivanje osjetljive kože, a istovremeno će hijaluronks kiselina vratiti vlagu koži.

Copyright © 2017 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005