estetska kirurgija

⛄ 🎄 🎁 Ove godine Poliklinika Gemini u suradnji s renomiranim vrhunskim estetskim stručnjakom dr. Matijom Miletić, pripremila je Božićni paket dermalnih filera po cijeni od 2800kn uz besplatni PRP tretman cijeloga lica do kraja 12 mjeseca. ⛄ 🎄 🎁

 

Bliži se kraj godine i vrijeme je da poklonite sebi svježi i mladenački izgled. Često zbog gubitka volumena i sve izraženijih bora gubimo samopouzdanje, ali to više ne mora biti tako!

 

Dr. Miletić, čiju izvrsnost pokazuju brojni zadovoljni pacijenti, poklonili su mu povjerenje i nagradili ga titulom najdoktora prema portalu najdoktor.hr za 2016. i 2017. godinu, nudi Vam trenutačna rješenja s dugotrajnijim i efektivnijim djelovanjem.

 

advent_u_poliklinici_gemini

 

Zašto hijaluronski dermalni fileri?

Hijaluronski dermalni fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica. Nekoliko je razloga velikog porasta popularnosti filera, prije svega njihova kompatibilnost i biološka razgradnja u koži, jednostavnost primjene te neznatna bolnost pri injiciranju.

Hijaluronska kiselina prirodna je tvar koja ima velik udio u izgradnji izvanstaničnog prostora naše kože te ima iznimno važnu ulogu u održavanju ravnoteže vode, kao i cijeljenju upravo zato što omogućuje dobru hidrataciju. Dermalni hijaluronski fileri popunjavaju bore i revitaliziraju lice. Brzina zahvata, sigurnost i neposredno vidljivi rezultati glavne su prednosti ovog tretmana. Hijaluronski fileri namijenjeni su tretiranju svih zona lica. Fileri predstavljaju rješenje za široki spektar simptoma starenja i njima se može tretirati cijelo lice. Bore na čelu, između obrva, nazolabijalne bore (koje idu od nosa prema usnama), mentolabijalne (koje idu od vanjskih kutova usana prema bradi), te bore iznad gornje usne. Njima se može riješiti i problem očnih vrećica, mogu se naglasiti jagodice, povećati volumen usana te podići obrve.

 

advent_u_poliklinici_gemini

PRP tretman – novo u Poliklinici Gemini

PRP tretman je pomlađivanje matičnim stanicama. Ovaj tretman poznat je i kao tretman  pomlađivanja vlastitom krvlju. Matične stanice pomažu stvaranje novog kolagena i krvnih žila, obnovu i poboljšanje oštećene kože, te usporavaju i umanjuju znakove starenja, a rezultat je mekša, elastičnija i vidljivo mlađa koža. Ova metoda koristi moć liječenja trombocita i faktora rasta u vašoj krvi.

PRP metoda kod koje liječnik upotrebljava minimalnu količinu Vaše krvi za pomlađivanje kože. Uzimaju se ključne stanice i proteini koji se nalaze u krvi te se ponovno ubrizgavaju u vašu kožu. Dio krvi koji se koristi je plazma bogata trombocitima.

Kod ovog tretmana nema straha od nuspojava jer se ne unose nikakve sintetičke tvari već samo Vaša vlastita krv.

PRP tretman idealan je pacijente koji žele svježi izgled kože lica, vrata i dekoltea. Smanjiti bore oko očiju, bore smijalice, nazolabijalne bore, te umanjiti ožiljke od akni.

→ Iskoristite  Božićnu akciju u Poliklinici Gemini te se za sve upite i zakazivanje termina obratite putem telefona 022/342 005, maila info@poliklinika-gemini.hr ili putem kontakt forme.

Copyright © 2020 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005