besplatni ortopedski pregledi

Uz ortopedski tim doc.dr.sc. Mladena Miškulina, počinje s radom i ambulanta prim.dr.sc. Vladimira Barbarosse. U sklopu ambulante će biti i besplatna ambulanta “drugog mišljenja” u koju se mogu javiti pacijenti koji imaju indiciran ortopedski zahvat. Pacijent koji dolazi u ambulantu drugog mišljenja mora sa sobom donijeti svu postojeću dokumentaciju kao i nalaz u kojem mu je preporučen ortopedski zahvat.

Ambulanta dr.Barbarosse će biti otvorena 20.11. od 14h, gdje će se moći ostvariti pregled 4 pacijenta po jednom dolasku liječnika. Drugo mišljenje će davati i doc. Miškulin i prim. Barbarossa.

Predbilježba putem tel. 022 342 005

Prim.dr.sc.Vladimir Barbarossa, dr. med

Specijalist je ortopedije, subspecijalist traumatologije i stalni sudski vještak za ortopediju i traumatologiju.
Voditelj je Odsjeka za koštane infekcije u Zavodu za ortopediju Sveti Duh. Usko surađuje sa Zavodom za kliničku mikrobiologiju i hospitalne infekcije i u suradnji objavjljuje više stručnih radova. Suosnivač je i dopredsjednik Udruženja za studij i aplikaciju metode Ilizarov u Hrvatskoj (A.S.A.M.I.). Surađuje sa Klinikom za traumatologiju Zagreb gdje dolazi kao pozvani operater kod najsloženijih slučajeva koštane infekcije i instruira doktrinu Ilizarov. To danas radi i kao djelatnik iste ustanove.

Predavač je nastavnog predmeta ”Protetika i ortotika” u Visokoj zdravstvenoj školi 4 akademske godine od 2002. godine.
Sudjeluje kao pozvani predavač na više stručnih sastanaka u više ustanova u zemlji i inozemstvu.

Prim.dr.sc.Vladimir Barbarossa

CategoryOrtopedija

Copyright © 2020 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005