savjetovaliste_polklinika_gemini

Voditeljica Savjetovališta Sanja Plenča Burek, magistrica farmacije i fitoaromaterapeut:

“Ideja za otvaranje Savjetovališta došla je dok sam radeći u ljekarni često se susretala s ljudima, starije i mlađe dobi koji su tražili pomoć za sebe ili svoje bližnje.
Kako moje kolege jako dobro znaju, ljekarnici teško nađu vrijeme za duže razgovore s pacijentima, a to je ono najvažnije za uspješno liječenje. Razgovarajući i s liječnicima u poliklinici, također su izrazili potrebu za farmaceutom. Kao dio tima u liječenju pacijenta, što i kako sa svojom terapijom, kako si pomoći nakon liječničke intervencije, da posljedice budu manje, da ne dođe do ponovnog povratka bolesti a isto tako ako je kronična bolest u pitanju da se drži pod kontrolom.
Savjetovalište je namijenjeno za sve pacijente, male i velike.
Ono što mogu obećati svim svojim pacijentima je da ću dati sve od sebe da im pomognem, ali isto tako moram napomenuti da je liječnikova riječ važna.
Ovo Savjetovalište podržava medicinu i ne služi kao alternativno liječenje, već preventivno, nadomjesno, pomoćno liječenje.
Ja kao farmaceut-fitoaromaterapeut i liječnici, medicinski biokemičari, nutricionisti smo Vam na raspolaganju! “

Za sve informacije i upite obratite nam se putem ☎️ 022/342 005 ili putem 📧info@poliklinika-gemini.hr ili putem kontakt forme.

Copyright © 2023 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005