pripravak_fitoaromaterapija

Voditeljica Savjetovališta Sanja Plenča Burek, magistrica farmacije i fitoaromaterapeut, pripremila je tekst o prirodnim pripravcima, i na što pripaziti prilikom njihova korištenja. U sklopu Savjetovališta možete se obratiti stručnom timu Poliklinike Gemini i dobiti sve potrebne informacije o ovoj temi.

 

“Zadnjih par dana čitam, i mogu samo zaključiti da nema gdje nema članka o kašlju, curenju nosa, alergiji i ono mistično imunitetu.

Svaka čast na tekstovima pisanim od strane stručnjaka, ali nažalost puno tih članaka, pogotovo na internetu nisu napisani od strane stručne osobe.

Iskustvo je velika škola, stoga Vas molim sve Vas što brinete o svojoj djeci, svojim bližnjima da malo zastanete i dobro razmislite kada pročitate takav tekst.

Kao farmaceut, smatram se jako odgovornom, i jako pažljivo čitam a i radim razne pripravke sa svojim kolegama. Velika je razlika što iza našeg rada stoji struka, provjerene recapture, stare i nove, kao i provjereni izvori nabavljenih sastojaka i ono najvažnije laboratorij, mjesto koje ima, sve uvijete za izradu takvih pripravaka. Prirodni pripravak napravljen u ljekarni je sigurniji za upotrebu, kontroliran i dat će Vam za njega savjet stručna osoba. Ako i dođe do nekih nuspojava opet se možete stručnoj osobi obratiti za pomoć.

Vraćamo se sve više prirodi, prirodnom liječenju što je zaista pohvalno, ali moram staviti naglasak da je ono ispravno uz tim liječnika i farmaceuta.

Stoga, obratite nam se s povjerenjem.

Provjerite porijeklo onoga što koristite. Kako pazite na voće, povrće, meso i ostalu hranu, tako pripazite i kako se radi, kako je skladišten i gdje je napravljen Vaš pripravak.

Pobijedimo zajedno zimske tegobe.

Vaša Sanja mg.ph-fitoaromaterapeut.”

 

Za sve informacije i upite obratite nam se putem ☎️ 022/342 005 ili putem 📧info@poliklinika-gemini.hr ili putem kontakt forme.

Copyright © 2023 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005