botox

OSVJEŽITE SVOJE LICE….BRZO I JEDNOSTAVNO

Koža vam gubi volumen, bore su sve izraženije, imate vrećice ispod očiju i sve vam to kvari visage zbog kojega gubite samopouzdanje?
Iako smo svi svjesni da prava ljepota dolazi iznutra nekada jednostavno ne želimo pristati na takav oblik kompromisa.
I dok anti-age kreme ne djeluju jer ih se pretežito treba koristiti dugi niz godina kako bi se neki pomaci vidjeli, mi vam možemo ponuditi trenutačna rješenja s dugotrajnijim i efektivnijim djelovanjem.

 

Hijaluronski dermalni fileri

how-to-prevent-forehead-wrinklesHijaluronska kiselina je prirodni sastojak kože. Starenjem se njezina količina umanjuje te koža počinje gubiti svoju elastičnost i lijep izgled. Ona više ne izgleda mladoliko već gubi volumen i nastaju bore.

Fileri predstavljaju rješenje za široki spektar simptoma starenja i njima se može tretirati cijelo lice.
Bore; one na čelu, između obrva, nazolabijalne bore (koje idu od nosa prema usnama), mentolabijalne (koje idu od vanjskih kutova usana prema bradi), bore iznad gornje usne.

Njima se može riješiti i problem očnih vrećica, mogu se naglasiti jagodice, povećati volumen usana te podići obrve.


Ukratko fileri su pogodni za bilo kakve zahvate koji su u cilju obnove volumena lica i mladenačkog izgleda.

Zahvat započinje nakon aplikacije anestetičke kreme koja se nanosi na željenu regiju koju ćemo tretirati ili nakon aplikacije lokalne anestezije kada se tretiraju usne.

Zahvati su gotovo bezbolni, a njihova trajnost je između 4 do 6 mjeseci kada bi trebalo ponoviti tretman.
Od mogućih komplikacija spominju se eventualne male modrice koje se povuku kroz par dana te otekline u području donjih kapaka koje traju 4 do 5 dana nakon tretiranja istih.

Po aplikaciji dermalnih filera očuvana je mimika mišića lica.

Botox

botox2Cilj tretman botoxom je kod mladih osoba prevencija bora a kod starijih njihovo povlačenje. Zahvat se izvodi bez anestezije tankom iglom kojom se tretiraju bore na čelu, između obrva, bore smijalice, bore iznad gornje usne a moguće je i podizanje obrva. Botox je preparat koji sadrži botulinum toxin koji blokira mišiće stoga je u ovom tretmanu mimika ličnih mišića smanjena. Napominjemo da sve ovisi o želji klijenta u kojem opsegu želi da blokada mišića bude izražena.

Komplikacije su manje modrice koje prolaze nakon par dana a moguće je i spuštanje gornjeg kapka usprkos pravilnoj aplikaciji u zanemarivom postotku.
Trajnost preparata je između 4 do 6 mjeseci a kod nekih i dulje.

Za idealan rezultat potrebna je, ako je to klijentu prihvatljivo, kombinacija botoxa i filera.

Tretman se izvodi u jednoj seansi, a za siguran uspjeh potrebno je znanje Vašeg doktora, mirna ruka kao i iskustvo.

Zahvate sa dermalnim filerima i botoxom ne bi trebale provoditi osobe koje su alergične na sastojke preparata i osobe koje boluju od autoimunosnih bolesti. Osobe sa Hashimotovim tireiditisom (bolesti štitnjače) mogu vršiti navedene tretmane.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.
Gemini – za zdravlje!

Copyright © 2020 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005