SkinCeuticals popust

Popust od 35% na sve proizvode revolucionarnog brenda SkinCeuticals do isteka zaliha, samo kod nas!

Proizvodi marke SkinCeuticals su omiljeni među brojnim svjetski poznatim zvijezdama, kao što su Halley Berry, Naomi Campbell, Gwenyth Paltrow, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Molly Sims i mnoge druge, a za sve one koji još nisu upoznati sa SkinCeuticals brendom i proizvodima pripremili smo kratki uvod;  

Misija SkinCeuticalsa je poboljšati zdravlje kože i boriti se protiv glavnih uzročnika starenja kože.
Posvećeni smo ovom cilju i obećajemo vam samo jedno – pružiti ćemo vam kvalitetne proizvode, potpomognute znanošću.

SkinCeuticals je utemeljio poznati američki dermatolog i znanstvenik 1997. godine i tako započeo s transformacijom industrije za njegu kože.

Istraživačka skupina stručnjaka iz SkinCeuticalsa postavila je temelje za antioksidativnu tehnologiju formulacijom izvornog stabiliziranog seruma topikalnog vitamina C. Od tada su antioksidansi priznati kao iznimno važan sastojak u borbi protiv znakova starenja kože, uzrokovanih djelovanjem štetnih utjecaja iz okoliša (UV zrake, onečišćenje, stres, pušenje) i koji su promijenili način na koji gledamo na zaštitu i pomlađivanje kože.

Međutim, da bi održali i poboljšali zdravlje kože, njihova se filozofija njege kože sastoji od tri osnovna dijela:
SkinCeuticals corect

  1. prevencija znakova preuranjenog starenja neutralizacijom slobodnih radikala, koji uzrokuju oksidaciju stanica što dovodi do oštećenja kože
  2. zaštita zdrave kože od štetnih UV zraka putem zaštite kremom za zaštitu od sunca
  3. korekcija vidljivih znakova starenja kože kako bi koži vratili mladolik izgled i blistavu put .

Kao rezultat desetljeća naprednog znanstvenog istraživanja, uključujući i izvorni patent tehnologije topikalnog vitamina C doktora Sheldona Pinnella, SkinCeuticals prednjači u važnim otkrićima o antioksidansima i fotozaštiti kože. Do sada su usvojili višedisciplinarni pristup istraživanju i razvoju tako što su stvorili mreže vrhunskih znanstvenika s područja stanične i molekularne biologije, kemije, biofizike i dermatologije.  Sve s ciljem unapređenja zdravlja kože, a ne podlijeganju trendovima.

DOKAZANA METODA PROTISkinCeuticals protectV STARENJA S VIDLJIVIM REZULTATIMA

SkinCeuticals proizvodi se sastoje od visoke koncentracije čistih sastojaka farmaceutske kvalitete, kombiniranih s prirodnim biljnim ekstraktima te su stvoreni za optimalnu apsorpciju u koži i dizajnirani da zaustave i ispravljaju znakove prirodnog starenja i starenja kože uzrokovanog utjecajima iz okoliša. Sve navedeno zahvaljujući visokoučinkovitim formulama i nenadmašnim rezultatima potpomognutima znanstvenim istraživanjima. SkinCeuticals proizvodi za njegu kože se koriste u profesionalnim tretmanima, kod posebnih protokola za njegu kože te ih preporučuju najbolji stručnjaci za kožu u svijetu iz dermatologije, plastične kirurgije, medicinskih SPA centara i vrhunskih instituta.

SNAŽNA PREDANOST BORBI ZA POBOLJŠANJE ZDRAVLJA KOŽE SkinCeuticals prevent

Svake godine znanstvenici SkinCeuticalsa sudjeluju na najvažnijim liječničkim kongresima i redovito daju doprinos uglednim liječničkim časopisima koji su obično namijenjeni samo za farmaceutska istraživanja. Uska suradnja s liječničkim i profesionalnim zajednicama ide s ciljem produbljivanja znanja o poboljšanju zdravlja kože. Uz to su organizatori brojnih edukacijskih seminara i kampanja za potrošače o opasnostima UV zračenja i životnih stilova koji imaju utjecaj na zdravlje i ljepotu kože. SkinCeuticals je partner s vodećim liječničkim institucijama poput Nacionalnog zdravstvenog instituta (National Institute of Health), Zaklade za rak kože (Skin Cancer Foundation) i važnim američkim sveučilištima poput Medicinskog centra Sveučilišta Duke (Duke University Medical Center). Zahvaljujući neprekidnoj predanosti i inovacijama, SkinCeuticals istraživačka skupina dobila je brojne državne novčane potpore radi daljnje potrage za tehnologijama koje bi poboljšale zdravlje kože i potaknule aktivnu fotozaštitu.

 

Više o njihovim proizvodima pročitajte ovdje.

Za sva pitanja o proizvodima i odabiru najboljeg proizvoda za Vašu kožu kontaktirajte naše ljubazno osoblje koje će Vam rado pomoći.

Kontakt broj: 022/ 342 005
Ili pute kontakt obrasca.

 

Gemini – za zdravlje!

Copyright © 2020 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005