estetska kirurgija

Estetska kirurgija

Suvremeni način života, popraćen stresom, lošom prehranom, nedostatkom sna, ubrzava proces starenja. Kvalitetan i zdrav život podloga su za dobar izgled. Kada je liječnička pomoć potrebna tada tu uskače estetska kirurgija. Zahvatima pomlađivanja ili rješavanja nekog drugog estetskog problema umanjit će se vidljivost bora te znakova starenja.

Estetska kirurgija sastavni je dio plastične kirurgije i bavi se korekcijom onih dijelova tijela koji samo narušavaju skladnost i proporcije izgleda. Cilj estetske kirurgije je ukloniti ili umanjiti one faktore koji stvaraju neprijatnost i nezadovoljstvo pacijenata.
Pacijent mora paziti na izbor kirurga koji ima znanja i iskustva. Zato u poliklinici Gemini možete dobiti uslugu dr. Matije Miletić kojemu je 2016. i 2017. godine dodijeljen certifikat za izvrsnost od strane portala najdoktor.com te je prema ocjenama pacijenata i klijenata, izabran među najbolje kada je u pitanju estetska kirurgija.

U estetskoj kirurgiji primarno se rješava problem pacijenata zbog kojeg je nezadovoljan i narušava mu samopouzdanje. Kako bi kirurg mogao definirati najbolji tretman za svakog pojedinog pacijenta, uspijeh proizlazi iz dobro postavljene indikacije i realnih očekivanja pacijenata.

Estetski zahvati u polklinici Gemini

Estetski zahvati, koje izvodi su: operacija kapaka i područja ispod očiju, tretmani filerima kojima daje volumen licu, korekcija ušiju, terapija botoksom, blefaorplastika, Dupuytrenova kontraktura, operacija karpalnog kanala, kemijski piling, hijaluronski fileri kojima tretira cijelo lice, otoplastika, pomlađivanje kože krvnom plazmom, manje liposukcije i ostalo.

Rezervirajte svoj termin za savjetovanje i dogovor s našim renomiranim stručnim suradnikom dr. Matijom Miletićem te se konzultirajte oko svih pitanja i željenih estetskih zahvata u poliklinici Gemini.

Za konzultacije i željene zahvate kontaktirajte nas putem telefona 022 342 005 ili putem e-maila info@poliklinika-gemini.hr , potražite nas na internetskoj stranici te na facebooku.

Estetska kirurgija

Copyright © 2020 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005