savjetovanje_fioaromaterapija

U Poliklinici Gemini od 01. listopada 2018. godine otvara se Savjetovalište za pacijente. Iako je tek u svojim počecima, svakim danom proširuje se stručni tim. Savjetovalište se sastoji od kompletnog liječničkog tima, farmaceuta i fitoaromaterapeuta, te vanjskih suradnika, medicinskih biokemičara iz Lab plusa i Breyera.

Cilj ovog Savjetovališta je pružanje pomoći pacijentu pri upravljanju određene terapije.
Sigurna i prikladna uporaba lijekova poboljšat će terapiju pacijenta i smanjiti nuspojave kao i ponovno pojavljivanje tegoba.

Dakle, riječ je o strukturiranom i kritičkom pregledu propisanih lijekova s ciljem postizanja dogovora s pacijentom o liječenju, optimiziranju utjecaja lijekova, smanjenju problema s lijekovima i, u konačnici, o smanjenju otpada.

U vidu postavljanja odgovarajuće terapije, prethodna suradnja s liječnicima je obavezna. Na savjetovanje je potrebno ponijeti relevantnu zdravstvenu dokumentaciju (povijest bolesti) i sve druge povezane nalaze. Na konzultacijama može Vam se ponuditi i fitoaromaterapija.

Fitoaromaterapija je komplementarna disciplina, kojom se ponajprije bave liječnici i farmaceuti te nije u sukobu s konvencionalnom medicinom.

U sklopu fitoaromaterapije savjetovat ćemo Vas o biljnim pripravcima, o zdravlju i ljepšem izgledu kože koji se postiže korištenjem prirodne kozmetike.

Radi poboljšanja kvalitete života, obratite nam se s povjerenjem. Savjetovanjem će poliklinika povećati kvalitetu života svojim pacijnetima. Svakom pacijentu poliklinike Gemini ova je usluga dostupna.

Više o Savjetovanju saznajte na linku.

Gemini – za zdravlje!

Copyright © 2023 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005