Suvremeni način života, popraćen stresom, lošom prehranom, nedostatkom sna, ubrzava proces starenja. Kvalitetan i zdrav život podloga su za dobar izgled. Kada je liječnička pomoć potrebna tada tu uskače estetska kirurgija. Zahvatima pomlađivanja ili rješavanja nekog drugog estetskog problema umanjit će se vidljivost bora te znakova starenja.

Estetska kirurgija sastavni je dio plastične kirurgije i bavi se korekcijom onih dijelova tijela koji samo narušavaju skladnost i proporcije izgleda. Cilj estetske kirurgije je ukloniti ili umanjiti one faktore koji stvaraju neprijatnost i nezadovoljstvo pacijenata.

Pacijent mora paziti na izbor kirurga koji ima znanja i iskustva. Zato u poliklinici Gemini možete od listopada ove godine dobiti uslugu dr. Matije Miletić kojemu je 2016. godine dodijeljen certifikat za izvrsnost od strane portala najdoktor.com te je prema ocjenama pacijenata i klijenata, izabran među najbolje kada je u pitanju estetska kirurgija.

Intervju sa doktorom Matijom Miletić objavio je tportal.hr 24.08.2017. godine koji u cijelosti možete pronaći na ovom linku.

Istina je to da se od estetske kirurgije može pristojno živjeti. Sve je stvar toga kako se postavite prema tržištu. Najvažniji su marketing i vaš angažman oko klijenata. Ako radite s agencijama koje vam šalju klijente iz inozemstva, sigurno ćete biti dobrostojeći. Bit ću zadovoljan ako u narednim godinama budem imao toliko posla da više ne moram raditi u bolnici u Karlovcu’, rekao je Miletić u telefonskom razgovoru za tportal, a tog dana čekale su ga čak tri estetske operacije.

Prosječna cijena zahvata u Hrvatskoj kreće se oko 15.000 kuna. Najskuplja operacija je podizanje i povećanje dojki, što košta od 30.000 do 35.000 kuna, dok je najjeftinije uklanjanje madeža, što će vas doći oko 500 kuna.

U usporedbi s drugim, bogatijim državama, zahvati u Hrvatskoj daleko su ajeftiniji. Naprimjer estetski zahvat u SAD-u je i do 10 puta skuplji od istog u Hrvatskoj. A od onih u zemljama zapadne Europe naši su kirurzi jeftiniji i do 50 posto. Zato ne čudi to što u pojedinim domaćim klinikama 40 posto pacijenata dolazi iz inozemstva.
Najčešći zahvati, prema riječima dr. Miletića, operacije su nosa, dojki, usana i liposukcija.”

U estetskoj kirurgiji primarno se rješava problem pacijenata zbog kojeg je nezadovoljan i narušava mu samopouzdanje. Kako bi kirurg mogao definirati najbolji tretman za svakog pojedinog pacijenta, uspijeh proizlazi iz dobro postavljene indikacije i realnih očekivanja pacijenata.

Kvalitetniji i bolji život doprinosi zahtjevu za zahvatom estetske kirurgije kao normalnu potrebu suvremenog čovjeka, zato rezervirajte svoj termin još danas.

Rezervirajte svoj termin 18. ili 19. studenog za konzultacije ili zahvat. Za sva ostala pitanja stojimo Vam na raspolaganju

Copyright © 2020 Poliklinika Gemini d.o.o.
web dizajn i hosting Tempus media

Broj telefona    022/ 342 005