Estetska Ginekologija

 Estetska Ginekologija

Kako estetska ginekologija može pozitivno utjecati na samopouzdanje žena?

Ova, donedavno ‘’sramežljiva’’ tema, u današnje vrijeme postaje sve učestalijom kod žena, pogotovo kod rodilja. Nakon poroda, ili jednostavno prirodnim putem, izgled spolovila kod žena se mijenja. Žene se odlučuju za estetsku ginekologiju kako bi raznim metodama pomladile vanjsko tkivo spolovila. Osim samog fizičkog izgleda, estetska ginekologija pridonosi većem seksualnom užitku, preventira inkontinenciji mokraće ili suhoći rodnice.

U slučaju da I Vas muči jedan od gore navedenih problema, svakako savjetujemo da se obratite ginekologu za konzultacije I pregled. U Poliklinici Gemini na raspolaganju Vam stoji dr. med. Dino Markovina, specijalist ginekologije proglašen za ginekologa godine 2017. od strane pacijenata! Više o savjetima dr. Dina Markovine pročitajte na linku. Kod gore navedenih situacija, dr. Dino Markovina savjetuje prevenciju jednom od sljedećih metoda:

PRP metoda

Regeneracija tkiva plazmom, pročišćenim dijelom krvi. Ova metoda u isto vrijeme preventira u slučaju boli, doprinosi estetskom izgledu I 100% je prirodna.

BOTOKS

Iako se prvenstveno koristio za prevenciju inkontinencije, odnosno nekontroliranog izlučivanja mokarče, botoks se koristi I kod liječenja vaginizma. Vaginizam predstavlja grčenje mišića rodnice koji onemogućuje spolne odnose.

HIJALURON

Hijaluron je molekula koja prirodno postoji u ljudskom organizmu. Prirodnim procesom starenja, tijelo gubi količinu hijalurona, što se odražava na koži u obliku bora ili sličnih znakova starenja. Prednost hijalurona je ta što je 100% prirodan I ne izaziva nikakve alergijske reakcije.