Najdoktor 2019. godine

 Najdoktor 2019. godine

Kao i svake do sada, i ove godine portal Najdoktor objavio je popis najdoktora za 2019. godinu. Na tom popisu našli se se i naši cijenjeni doktori i suradnici dr. Dino Markovina i dr. Luka Stričević. Među morem usko specijaliziranih doktora za svoje područje medicine, kao najdoktor 2019. za područje ginekologije odabran je dr. Dino Markovina, a dr. Luka Stričević za područje pedijatrije.

Doktori odabrani za najdoktore 2019. birali su se po posebnim kriterijima: broj komentara, broj pozitivnih ili negativnih osvrta pacijenata, vrijeme čekanja na termin kod doktora, i ostalima. U članku Slobodne Dalmacije možete pročitati pojedinosti.

Kako bi dogovorili pregled, konzultacije, ili pak imate upit za koji bi Vam dr. Dino Markovina ili dr. Luka Stričević mogli dati stručni odgovor, obratite se osoblju Poliklinike Gemini bez obaveze. Pratite dostupnost termina za ginekološke i pedijatrijske preglede na našoj web stranici ili Facebook stranici Poliklinike Gemini. 

Ukoliko ste zainteresirani za estetsku ginekologiju, pročitajte naš blog u kojem dr. Dino Markovina savjetuje prevenciju nekim od navedenih tretmana.