Renomirana šibenska Poliklinika Gemini pokrenula je Savjetovalište za pacijente, a kako bi pomogli najmanjima – djeci, njihovom timu priključila se vrhunska šibenska pedijatrica dr. Marinka Erak. Kod doktorice Erak tako možete obaviti sistematske preglede novorođenčadi i dojenčadi te sve preglede, dijagnostiku i liječenje akutno bolesne djece. Bilo da je riječ o obradi rana ili inhaliranju, u Geminiju možete obaviti sve ambulantne obrade koje će pomoći vašoj djeci da što prije uživaju u svojim svakodnevnim dječjim radostima!

– Dr. Marinka Erak dio je svog radnog vijeka provela kao odjelna liječnica gdje je stekla veliko iskustvo, a karijeru je nastavila kao ambulantna liječnica te je postala omiljena roditeljima i djeci. Žena je to velikog srca, uvijek spremna pomoći, a od sada je dostupna u našoj poliklinici! – pojašnjavaju iz Poliklinike Gemini.

U sklopu Savjetovališta za pacijente ova poznata šibenska pedijatrica će provoditi savjetovanje uz potrebnu dijagnostiku, prevenciju, liječenje te medicinsku rehabilitaciju i praćenje pedijatrijskih bolesnika, a sve je organizirano na principu ambulantne zdravstvene zaštite.

Budući da je Vaše zdravlje intimna i vjerojatno najvažnija vrijednost. Mentalno zdravlje zaslužuje posebnu pozornost. Tu je za vas Dr. med. Daniela Burazin, specijalist psihijatar-psihoterapeut te dječji i adolescentni psihijatar s dugogodišnjim iskustvom u radu s odraslima, adolescentima, djecom i njihovim obiteljima.

Uz to, za sva pitanja i bolesti vezana za srce na raspolaganju je vrhunski liječnik za srca najmanjih dr. Luka Stričević, pedijatar i dječji kardiolog, koji je ujedno i doktor na KBC-u Split, ali i stručni suradnik Poliklinike Gemini u Šibeniku.

Osim toga, u okviru Geminijevog Savjetovališta za pacijente dostupne su i subspecijalističke djelatnosti poput pedijatrijske dermatologije, pedijatrijske kardiologije, pedijatrijske neurologije i neurorazvoja uz dječjeg psihijatrija.

Za sve narudžbe i informacije vezane za usluge i dogovaranje termina pregleda nazovite 091 5752 626 ili 022 342 005.